Håndlavet stearinlys og gaveartikler

Stearinlys bringer hygge og stemning til hverdag og særlige lejligheder.

butikken hos Tranum Lys og Glas tilbydes et bredt udvalg af levende lys i mange farver og faconer – alt sammen i den allerbedste kvalitet. Der er stor inspiration til barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller en anden fest – og ikke mindst til hverdagen, hvor et levende lys kan skabe hygge.

Udover levende lys finder du mange gaveideer i butikken hos Tranum Lys og Glas . Der er servietter, kurvevarer, souvenirs, pynt til ude og inde samt mange lækkerier bl.a. i form af lokalt fremstillet gin fra Tranum Mølle Destilleri, øl fra Bugtens Bryghus samt te fra Min Yndlingste.

I butikken finder du to værksteder, hvor Jonna Skydt Andersen arbejder med glaskunst og keramik.

Med henblik på fortsat at kunne tilbyde et spændende, kvalitetsrigt og særligt udvalg af lys – som du ikke kan finde i dit supermarked – har jeg nøje udvalgt leverandører, som tilbyder stearinlys og bloklys i den fineste kvalitet. Det reflekterer lysene i min butik – det er kram.

Tranum Lys og Glas hører hjemme på den gamle og atmosfærefyldte bondegård i udkanten af Tranum, nær Fjerritslev, Aabybro og Blokhus.

Stearinlys i alle farver og former

Hos Tranum Lys og Glas kan du finde alt inden for stearinlys, og jeg kan endvidere tilbyde bloklys. Mange stearinlys og bloklys i butikken er håndlavet / håndstøbte og gennemfarvet, og kvaliteten er upåklagelig ved hvert enkelt lys. Du kan også finde særlige lys til jul, hvor de røde, hvide og grønne farver naturligvis er populære, og jeg tilbyder ligeledes lys til brug i juledekorationer.

Vil du have håndlavet lys i dit hjem?

Er du blevet nysgerrig på butikkens udvalg af håndlavet lys, er du velkommen til at ringe på telefon 21 56 33 05. Jeg svarer naturligvis gerne på alle dine spørgsmål, og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning. Du kan finde min butik på Ejstrupvej 11 i Tranum – og butikken har derfor en del kunder fra både Fjerritslev, Blokhus og Aabybro. Jeg glæder mig til at bidrage med den særlige hygge til din fest eller i din hverdag.