Køb juletræer og pyntegrønt

Hos Tranum Lys og Glas melder julestemningen sig allerede i november. I de kolde måneder af november og december har vi et bredt udvalg af skønne juletræer og pyntegrønt, som kan bringe den hyggelige julestemning ind i ethvert hjem. Udover vores smukke træer, byder vi også på dekorative vinterkranse, kranse til gravsteder og et bredt udvalg af krukkefyld, som kan pryde din indgang eller terrasse. Der er desuden mulighed for at købe gran til formål som æresport og gravdækning hele året rundt.

Fæld selv dit eget juletræ

Tag familien med på en udflugt i den friske luft, og bliv en del af den hyggelige tradition med at fælde selv årets juletræ hos os. Du behøver ikke bekymre dig om redskaber, da du kan låne en sav af os til at fælde træet. Vælg om juletræet skal være smalt, bredt, stort eller småt – der er noget for enhver smag. Denne tradition har dybe rødder hos os, hos Tranum Lys og Glas har det nemlig været muligt at fælde sit eget juletræ siden 1992.

Prisen på juletræer

Prisen på vores juletræer varierer alt efter træets størrelse, men starter allerede fra 100,-. Inde på gårdspladsen står der en stav, som guider dig til at måle træets højde og dermed finde den korrekte pris. Når du har valgt dit perfekte træ, hjælper vores venlige personale med at få net omkring træet, så det let og sikkert kan transporteres hjem, hvad enten det er i bilen eller på traileren.

Åbningstider

Hos Tranum Lys og Glas byder vi velkommen fra tirsdag til søndag, fra kl. 10-17. Og husk – fra den 19. november åbner vi også om søndagen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Tranum Lys og Glas, hvor julemagien lever. Vi er placeret tæt på Blokhus, Fjerritslev og Aabybro i Nordjylland. Besøg os, og gør juletiden endnu mere magisk!

Vinterpynt

I november og december har vi udover juletræer i gårdspladsen også meget forskelligt slags vinterpynt:

  • flotte vinterkranse til kirkegården
  • dekorative kranse til døren
  • normans- og nobilis klip
  • blød ene og hønseben
  • forskellige kogler og mosser
  • pyntegrene til krukker og altankasser